QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

28 oct 2013

TONI GOMILA, NOMINAT ALS PREMIS BUTACA


Aquesta setmana hem rebut una notícia que ens fa molt feliços. Toni Gomila està nominat als Premis Butaca en la categoria de Millor Actor pel seu treball a Acorar. Com se sol dir, estar nominat ja és un premi, sobretot en uns guardons que són la
 referència del món del teatre a Catalunya des de l'any 1995. 

Des d'aquí volem agraïr la gran rebuda que hem rebut a terres catalanes. Des del passat 10 d'octubre fins el 10 de novembre l'espectacle fa temporada per segona vegada a La Seca Espai Brossa de Barcelona i la resposta de crítica i públic ha estat aclaparadora. 
Juntament amb Toni Gomila, estan nominats en la categoria de Millor Actor Pablo Derqui per Roberto Zucco, Eduard Farelo per L’onada, Albert Triola per Smiley, Jordi Bosch per Blackbird i Pol López per Ivan i els Gossos. A tots, molta merda!

Els Butaca, a més, són els primers premis de teatre per votació popular, atès que els nominats per cada una de les categories són triats per una comissió formada exclusivament per espectadors que han d'haver vist més de 36 muntatges teatrals durant la temporada.
Si us ha agradat Acorar i Toni Gomila, poder fer que guanyi el Premi Butaca al Millor Actor. Només heu d'entrar aquí i votar: http://www.premisbutaca.cat/2013/vota/


No hay comentarios:

Publicar un comentario