QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

14 mar 2012

ACORAR, TRES PREMIS DELS TEATRES I AUDITORIS PÚBLICS DE LES BALEARS

Aquest dissabte, dia 17 de març, és una data important per a nosaltres. L'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears ha decidit premiar l'èxit i la feina d'ACORAR i li ha concedit els premis a Millor Actor (Toni Gomila), Millor Director (Rafel Duran) i Millor Espectacle. El lliurament dels premis serà dissabte al teatre Sa Societat de Calvià en una gala que començarà a les 20:30 hores. I després, Toni Gomila es posarà la granota i durà ACORAR a escena. Moltes gràcies a tots pel vostre suport i volem felicitar també a Agnès Llobet i Caterina Alorda, premi ex aequo a Millor Actriu per la magnífica PROVA.

SERGI PÀMIES PARLA DE NOSALTRES!

Ha estat tota una sorpresa trobar al diari La Vanguàrdia aquesta crítica de Sergi Pàmies del llibre ACORAR. Sota el títol "Gomila", l'escriptor català lloa el text de Toni Gomila i les seves qualitats intepretatives. Pàmies i Gomila van coincidir ara fa uns mesos al voltant de la presentació d'un llibre de l'autor català, una paella i un parell de gintònics i ara escriu: "Leyèndolo, constato que Gomila explota las mismas virtudes que en la mesa: buen oído, interés para detectar la sorpresa y la paradoja, sensibilidad para reconvertir la inseguridad en combustible creativo y pasión por la discusión, especialmente cuando no lleva a ninguna parte. Por escrito, acumula arrebatos de lirismo, osadía filosófica, observación sociológica y el humor de los que intuyen que, en ocasiones, la distancia más corta para llegar a la comicidad es la ironía".

Tot un honor, mestre Pàmies!!