QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

27 jun 2012

CELEBRAM L'ESTIU AMB TRES ÚNIQUES FUNCIONS, QUE SERAN ESPECIALS

Ja som a l'estiu i ens agafarem uns dies de descans abans de tornar a agafar amb força la temporada de tardor. Durant juliol i agost farem NOMÉS 3 funcions, que seran especials. La primera será el proper 20 de juliol a la Casa Museu Llorenç Villalonga de Binissalem, un entorn de gran bellesa i que sempre ens acull amb molta hospitalitat. Serà una funció d'ACORAR a l'aire lliure, al jardí de la casa museu, i a més, després de la funció, qui vulgui podrà gaudir d'un pícnic i d'una tertúlia amb el seu autor, Toni Gomila. La cita és a les 21:30 hores i el preu 14 euros, 12 pels residents a Binissalem.

Les altres dues úniques funcions de l'estiu són dia 27 a la Mostra de Teatre de Santa Eugènia -també a l'aire lliure i un entorn màgic- i dia 3 d'agost a Sant Joan, en col·laboració amb la Casa Museu Pare Ginard. Us n'anirem informant pròximament.