QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

2 ene 2012

PER VACANCES, UN INFANTIL!

Us proposam un bon pla per aquests dies de vacances. La nostra 'filial' Ferreret Teatre presenta el seu darrer espectacle infantil a Sa Pobla i a Palma. UNA HISTÒRIA DE CLOSQUES, amb Francesca Vadell i dirigida per Joan M. Albinyana, estarà els dies 3 i 4 de gener a Sa Congregació i dia 21 al Teatre Principal. Les tres funcions són a les 18 h.
UNA HISTÒRIA DE CLOSQUES és una història dissenyada per Ferreret Teatre amb les orientacions i objectius proposats per Veterinaris Sense Fronteres – Justícia Alimentaria Global en el marc de les seves campanyes divulgatives.
Els protagonistes de l’obra, en Kriscarles i na Maria, són dos caragols, que viuen tranquil·lament i al seu ritme el pas de les estacions de l’any, amb harmonia amb la naturalesa i amb la subsistència a partir dels seus propis cultius. La cosa canvia amb la visita d’un personatge estrany, en Blaf, qui vol explotar els recursos naturals del seu poble sense tenir gaire en compte els seus habitants, només pensant en els seus beneficis.