QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

15 ene 2013

EL FAMILIAR "VÍCTOR I EL MONSTRE" ARRIBA A PALMA I A CALVIÀ

Després de la seva estrena a la Fira de Teatre de Manacor i de participar també a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Vilafranca, el nostre espectacle familiar "Víctor i el Monstre" arriba passat Sant Sebastià a Palma i també a Calvià. "Víctor i el Monstre" és una coproducció de Ferreret Teatre amb Esencia Producciones d'Aragó i la companyia d'Anna Roca de Catalunya. L'espectacle es basa en l'adaptació teatral de la novel·la Frankenstein, de Mary Shelley que ha fet Josep R. Cerdà per a tots els públics (a partir de 9 anys). Ha estat sel·leccionat per participar en l'exigent Fira Europea d'Arts Escèniques FETEN que se celebra a Gijón.



Unes nenes preparen la que serà la seva primera festa pijama. Pretenen emular la nit de fantasmes en la qual Mary Shelley va imaginar la historia del monstre més famós de tots els temps... Al dormitori de les nenes i amb l'ajuda de les seves joguines podrem conèixer la fascinant història del profesor Frankenstein i de la seva criatura.
"Víctor i el Monstre" serà els dies 26 i 27 de gener al Teatre Catalina Valls de Pama i dia 27 al matí, al Teatre Sa Societat de Calvìà. Us hi esperam!