QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

18 oct 2012

ÈXIT DE LA TEMPORADA A BARCELONA



Encetam la tercera setmana de les quatre previstes a La Seca-Espai Brossa de Barcelona amb les entrades exhaurides per als quatre dies. La temporada a Barcelona d'Acorar no ha pogut anar millor, amb èxit de públic i de crítica. El públic barceloní ha respost amb entussiasme a la nostra proposta omplint l'aforament del preciós espai escènic del Born (prop de 500 persones han vingut a veure l'espectacle les dues primeres setmanes) i els mitjans de comunicació i la crítica han rebut amb elogis el text i la interpretació de Toni Gomila, juntament amb la direcció de Rafel Duran. Aquestes són algunes de les coses que han dit:

Entrevista amb TV3
Santi Fondevila, TIME OUT
"(...) 'Acorar' és un text que supera la realitat illenca perquè els paranys de la societat globalitzada són arreu del món i la ignorància d’allò que ens envolta és cada vegada més gran. Gomila i Duran han fet seu el discurs i la posada en escena, austera però precisa, així com la interpretació son immillorables. Bon teatre. Molt recomanable"



Entrevista amb BTV
Magí Camps, LA VANGUARDIA

"(...) Puede parecer una obra cómica, puede parecer un monólogo más, pero lo que Gomila ofrece en el escenario es un ensayo en toda regla"..."  








Sessió amb Carles Domènech

  Davant d'això, només podem dir MOLTES GRÀCIES i encetar amb més força que mai la gira d'Acorar per Catalunya que ens durà, a partir del primer cap de setmana de novembre, al Festival Lola d'Esparraguera, La Sala Trono de Tarragona, la Planeta de Girona, la Fira Mediterrània de Manresa i moltes altres localitats que podeu consultar al nostre calendari.