QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

18 sept 2012

ENGEGAM LA SEGONA TEMPORADA D'ACORAR



Després d’un centenar de funcions i 10.000 espectadors, Toni Gomila i Produccions de Ferro tornam amb ACORAR i iniciam una segona gira que, en aquest cas, ens durà a Catalunya i a tornar per molts escenaris de les Illes Balears.
 
Tornam a Palma
Entre les funcions a Mallorca destaca la tornada al Teatre Mar i Terra, que tan bon resultat de públic ens va donar la temporada passada i que enguany duu el mateix camí, ja que estan venudes quasi totes les entrades per als dies 21 i 28 de setembre. També serà especial la funció de dia 29 de setembre a l’Auditori de Sa Màniga, ja que celebrarem el primer aniversari de l’espectacle.

Catalunya
Aquesta gira representa la consolidació de l’espectacle a casa nostra i l’expansió cap al públic català. Després de dues experiències satisfactòries a Girona i a València, ACORAR visitarà aquesta temporada nombrosos escenaris i fires de la geografia catalana. Una fita molt important és l’estada, durant tot el mes d’octubre, a La Seca, Espai Brossa de Barcelona i també la participació a la Fira Mediterrània de Manresa i al Festival Lola d’Esparreguera.
   
Premis
Des de la seva estrena ara farà un any, ACORAR ha rebut nombrosos premis i distincions que el converteixen en l’espectacle de la passada temporada a Mallorca. En destaquen les següents:

· PREMI AL MILLOR ACTOR, MILLOR DIRECCIÓ I MILLOR ESPECTACLE 2011 DE L’ASSOCIACIÓ DE TEATRES I AUDITORIS DE LES ILLES BALEARS
· PREMI AL MILLOR ACTOR, MILLOR DIRECCIÓ, MILLOR TEXT I MILLOR ESPECTACLE 2011 DE L’ASSOCIACIÓ D’ACTORS I ACTRIUS PROFESSIONALS DE LES ILLES BALEARS
· PREMI DEL PÚBLIC AL MILLOR ESPECTACLE DE LA MOSTRA DE TEATRE DE SANTA EUGÈNIA
· ESPECTACLE SELECCIONAT A LA XARXA ALCOVER 2012
· PREMI DIMONI GROS PER A TONI GOMILA DE LA REVISTA 100 X 100

El llibre

En col·laboració amb la llibreria Món de Llibres de Manacor, el text d’ACORAR s’ha editat també en un llibre que és també un gran éxit de vendes i que duu ja unes quantes edicions. Està a la venda a Món de Llibres i també a diferents llibreries de Mallorca i Catalunya.


Altres projectes

Paral·lelament amb les funcions d’ACORAR, Produccions de Ferro desenvolupa nous proyectes, en aquest cas a través de la seva filial infantil FERRERET TEATRE. És el cas de l’espectacle de titelles UNA HISTÒRIA DE CLOSQUES, un projecte de col·laboració amb Veterinaris sense Fronteres que continúa de gira pels escenaris i les escoles de les Balears i l’espectacle familiar VÍCTOR I EL MONSTRE, una coproducció amb Esencia Producciones, d’Aragó i la Companyia d’Anna Roca, de Catalunya que s’estrenarà a Mallorca a la propera Fira de Manacor.

Adhesió a la campanya SOS Casa des Poble

Produccions de Ferro també vol aprofitar per demostrar el seu agraïment al poble d’Esporles, que tan bona resposta ens ha donat . I ho fa amb l’adhesió a la campanya SOS Casa des Poble que ha engegat el municipi per rehabilitar aquest espai tan emblemàtic. Per això, hem lliurat de manera simbòlica una teula que representa la modesta col·laboració econòmica de Produccions de Ferro a aquest projecte tan necessari per al poble d’Esporles.