QUI SOM

Som una empresa productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i que es va professionalitzar l'any 2003. Durant aquests anys hem participat en la fundació i creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults, i hem desenvolupat una intensa tasca en el sector de les arts escèniques a les Illes Balears. El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà (2000-2004) i de Petra (2005-2007), i com a actor és prou conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.

31 dic 2011

TERTÚLIA AMB EL PÚBLIC D'ACORAR

Ahir divendres vam gaudir d'una experiència molt interessant. Després de la funció al Mar i Terra de Palma, un grup d'amics del públic va organitzar una tertúlia amb en Toni Gomila. Vam parlar d'Acorar, de tradicions, d'identitats i també de les interioritats del món de teatre i de tota la feina que representa dur als escenaris una producció teatral. Volem agraïr als organitzadors que ens permetessin gaudir d'una vetllada tan agradable i en tan bona companyia. Salut i molts d'anys!!

30 dic 2011

CONTINÚEN LES BONES CRÍTIQUES

ACORAR segueix recollint bones crítiques. La darrera ha estat la de Matías Vallés a l'edició digital del Diario de Mallorca, www.diariodemallorca.es. Entre d'altres coses, Vallés diu que "s'hauria de proclamar 2012 com l'any d'Acorar". Una bona proposta, no? ;-) Us en deixem l'enllaç per si la voleu llegir sencera: http://comunidades.diariodemallorca.es/blogs/matiasvalles/acorar_se_vende_pueblo-2193.html?oauth_comprueba=1&hash_user=ecf8df12927b86398495a3cbe0c39b1f